antik órák felvásárlása készpénzért, Lánchíd Galéria

Antik órák felvásárlása azonnal, készpénzben, és garantáltan a legmagasabb áron!

Az egyik legjelentősebb régiségnek számítanak az antik órák. Az óra az a tárgy, amely kivétel nélkül minden családi házban megtalálható volt, hiszen nélkülözhetetlen volt a mindennapi élet során. Éppen ezért, törekedve az egyediségre, sokan készítettek szakemberrel különböző típusú és kinézetű órákat. Hogy milyen órát keresünk felvásárlásra? Legyen különlegesen régi, és nagyon jó állapotban. Minél régebbi az óra, lehet akár több száz éves is, annál nagyobb az értéke. Milyen típusú óra legyen? Lehet kakukkos vagy toronyóra, falióra vagy zsebóra, kandalló-, vagy karóra. Az ország bármely területéről, kimagasló értékkel és gyorsasággal vásároljuk fel azokat az antik órákat, amelyre már nincs többé szüksége. Ha nem tudja megbecsülni antik tárgyai értékét, kérje értékbecsléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat, amelyet kiváló szakembereink végeznek el. Keressen minket bizalommal!

forrás: az antik órák szakértő felvásárlója - Lánchíd Galéria

RÉGISÉG FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Nem tudja hogyan kezdjen neki hagyatékból megmaradt, régiségeinek értékesítéséhez? Az Alagút Antik és a Lánchíd Galária értékbecslő kollégái állnak rendelkezésére! Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antikvitásaitól, régiségeitől.

Mi az Alagút Antik és Lánchíd Galéria készpénzben fizet mindenfajta régiségért, legyen az egy régi festmény vagy éppen egy hagyatékból megmaradt antik Zsolnay porcelánkészlet. Önnek semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Értékbecslőink a legnagyobb diszkréció mellett átvizsgálják régiségeit, majd egy előzetes árajánlatot követően, megegyezés esetén készpénzben fizetünk.

Tehát a régiségeivel kapcsolatos teendőit, adók, illeték előzetes értékbecslés, szakszerű és korrekt árkalkulációt bízza ránk! Régiségei felvásárlásban segít Önnek az Alagút Antik és a Lánchíd Galéria csapata!

Válassza az Alagút Antik és a Lánchíd Galéria, korrekt és megbízható értékbecslőit, hogy féltve őrzött, régi műtárgyai, régiségeit,  festményeit a lehető legmagasabb áron értékesítse!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk mindenfajta régiséget, antikvitást!

SÉTABOT-PÁLCA FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Szeretné eladni világháború korabeli vagy akár régebbi, antik sétabotját? Az alagút antiknál jó helyen jár! Mi azonnal, készpénzzel fizetünk érte! Hívjon minket bizalommal az ország egész területéről és egy előzetes értékegyeztetés utána megvásárolunk antik sétapálcáját, sétabotját.

Milyen antik sétapálcát, sétabotot vásárolunk?

  • régi antik, katonai sétabotot
  • porcelán berakásos vagy porcelán fogantyús sétapálcát
  • arany, ezüst berakásos, antik sétabotot

Hol vásároljuk meg a huszárruhákat?

Patinásabb vagy az egyszerűbb darabokért Budapesten is házhoz megyünk, de ritkább darabokért országosan is személyesen elmegyünk. Kérjen tőlünk ajánlatot és meglátja, mi vásároljuk meg a legmagasabb áron!

Tegyen egy próbát nálunk is! Kérjen ajánlatot és higgye el nem bánja meg! Válassza az Alagút antikot, hogy a legmagasabb árat kapja antik, hagyatékból megmaradt sétabotjáért, sétapálcájáért!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Sétabotokkal, sétapálcákkal, Huszár ruhákkal, hagyatékával, antik festményeivel, régi Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal!

RÉGISÉGEK FESTMÉNYEK PORCELÁNOK

All Categories régiség porcelán antik festmény antik bútor antik óra borostyán

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB