A nyugaton élő emberek számára egyértelmű, hogy néhány évente szinte a teljes elektronikai termékpalettát, illetve sok esetben még a bútorzatot is lecserélik. Így aztán elég gyorsan újulnak a különféle belső berendezések és ezáltal fejlődik a gazdaság is. Hazánkban is egyre népszerűbb és trendibb, hiszen mindenki tartani akarja a lépést a külföldi „szomszédokkal”. Így kézenfekvő, hogy a régiségek és az antik tárgyak nem sokat „időznek” az első tulajdonosuknál. Ennek következtében pedig az antik, hagyatékból megmaradt tárgyak értékbecslése kiemelt szerephez jut.

antik órák felvásárlása készpénzért, Lánchíd Galéria

Antik órák felvásárlása azonnal, készpénzben, és garantáltan a legmagasabb áron!

Az egyik legjelentősebb régiségnek számítanak az antik órák. Az óra az a tárgy, amely kivétel nélkül minden családi házban megtalálható volt, hiszen nélkülözhetetlen volt a mindennapi élet során. Éppen ezért, törekedve az egyediségre, sokan készítettek szakemberrel különböző típusú és kinézetű órákat. Hogy milyen órát keresünk felvásárlásra? Legyen különlegesen régi, és nagyon jó állapotban. Minél régebbi az óra, lehet akár több száz éves is, annál nagyobb az értéke. Milyen típusú óra legyen? Lehet kakukkos vagy toronyóra, falióra vagy zsebóra, kandalló-, vagy karóra. Az ország bármely területéről, kimagasló értékkel és gyorsasággal vásároljuk fel azokat az antik órákat, amelyre már nincs többé szüksége. Ha nem tudja megbecsülni antik tárgyai értékét, kérje értékbecsléssel kapcsolatos szolgáltatásunkat, amelyet kiváló szakembereink végeznek el. Keressen minket bizalommal!

forrás: az antik órák szakértő felvásárlója - Lánchíd Galéria

RÉGISÉG FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Nem tudja hogyan kezdjen neki hagyatékból megmaradt, régiségeinek értékesítéséhez? A LÁNCHÍD GALÉRIA és a Lánchíd Galária értékbecslő kollégái állnak rendelkezésére! Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antikvitásaitól, régiségeitől.

Mi az Alagút Antik és LÁNCHÍD GALÉRIA készpénzben fizet mindenfajta régiségért, legyen az egy régi festmény vagy éppen egy hagyatékból megmaradt antik Zsolnay porcelánkészlet. Önnek semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Értékbecslőink a legnagyobb diszkréció mellett átvizsgálják régiségeit, majd egy előzetes árajánlatot követően, megegyezés esetén készpénzben fizetünk.

Tehát a régiségeivel kapcsolatos teendőit, adók, illeték előzetes értékbecslés, szakszerű és korrekt árkalkulációt bízza ránk! Régiségei felvásárlásban segít Önnek az Alagút Antik és a Lánchíd Galéria csapata!

Válassza az Alagút Antik és a Lánchíd Galéria, korrekt és megbízható értékbecslőit, hogy féltve őrzött, régi műtárgyai, régiségeit,  festményeit a lehető legmagasabb áron értékesítse!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk mindenfajta régiséget, antikvitást!

RÉGISÉGEK FESTMÉNYEK PORCELÁNOK

All Categories régiség porcelán antik festmény antik bútor antik óra borostyán

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések