ANTIK RÉGISÉG, HAGYATÉK FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

A legmagasabb áron, azonnal, készpénzzel fizetünk régi, magyar, esetleg külföldi festők festményeiért! Vásárolunk még porcelán készleteket, valamint euzinos Zsolnay tárgyakat és akár hiányos Herendi porcelán garnitúrát is.

Kiemelt árat fizetünk továbbá arany és ezüst tárgyakért. Azonnal megvásároljuk antik bútorait hagyatékból, de egy előzetes értékbecslés után teljes házak kiürítését is vállaljuk.

Készpénzt adunk még antik fali, zseb - és karórákért, de érdekel minket minden antik műtárgy, amik hagyatékból maradtak meg.

Számos műtárggyal és egyéb hagyatékból megmaradt festménnyel vagy a legtöbb esetben Zsolnay készlettel találkoztunk, melyet korrekt, becsületes áron fizettünk / fizetünk ki meglévő és leendő ügyfeleinknek.

Tegyen egy próbát nálunk is! Kérjen ajánlatot és higgye el nem bánja meg! Válassza az Alagút antikot, hogy féltve őrzött, antik műtárgyai, festményei a lehető legjobb helyre kerüljenek!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékával, antik festményeivel, régi Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

Tisztelt leendő ügyfelünk!

Amennyiben értékesíteni szeretné antik tárgyait, vagy értékbecslést kérne, kérjük, hogy az azokról készített fotókat a gyorsabb feldolgozás érdekében a közvetlen e-mail címünkre küldje el.

lanchidgaleria@gmail.com

Vagy hívja műtárgybecsüs kollégánkat a

+36 20 319 0292

telefonszámon. Köszönjük!

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB