ANTIK BÚTOR FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Nem tud mit kezdeni hagyatékból megmaradt, régi, antik bútoraival? A LÁNCHÍD GALÉRIA értékbecslő kollégái állnak rendelkezésére, ha reneszánsz, barokk, bauhaus, art deco, vagy egyéb más antik bútorról lenne szó!

Pontosan milyen antik bútorokat is vásárolunk azonnal készpénzért?

 • antik, magyarországi reneszánsz bútor
 • antik, olaszországi reneszánsz bútor
 • Gótikus stílusú, antik bútor
 • Barokk stílusú, antik bútor
 • Rokokó stílusú, antik bútor
 • Angol, antik bútor
 • Biedermeier stílusú, antik bútor

Antik bútor komplett garnitúra vagy csak egy része? Esetleg hiányos vagy sérült a bútor? Semmi gond, hiszen egy hozzáértő, antik régiségekkel foglalkozó cég, mint mi a legmagasabb áron megvásároljuk Öntől.

Antik bútor, mint például komód vagy ágy, szék és asztal, melyek igazán csodálatos, kézzel készített műtárgyak, amit nagy becsben tartanak a mai napig.

Viszont manapság a hagyatékból megmaradt egyedi bútordarabok egy gyűjtő számára fontosak lehetnek. Ennek tükrében, ha szeretné eladni vagy megbecsültetni régi, antik bútorát, stíl bútorát, akkor a legjobb helyen jár.

Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antik, régi hagyatékból megmaradt régi korokból származó bútoraitól.

Mi a LÁNCHÍD GALÉRIA készpénzben kifizetjük! Egy korrekt árajánlat utána, azonnal fizetünk, hiszen számunkra fontos az Ön elégedettsége. Semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Válassza a LÁNCHÍD GALÉRIA, korrekt és megbízható értékbecslőjét, hogy féltve őrzött, antik bútorát, akár garnitúráit a lehető legjobb helyre kerüljenek!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

  Joomla! hibakereső konzol

  Munkamenet

  Profilinformációk

  Memóriahasználat

  Adatbázis lekérdezések