BOROSTYÁN BOROSTYÁNKŐ FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Szeretné eladni borostyán köveit? Az alagút antiknál jó helyen jár! Mi azonnal, készpénzért megvásároljuk! Hívjon minket bizalommal az ország egész területéről és egy előzetes értékegyeztetés utána megvásároljuk borostyánköveit.

Milyen borostyánt vásárolunk?

 • egyedi készítésű borostyán kövek
 • borostyánból készült nyakláncok
 • borostyán kőből készült ékszereket

Hol vásároljuk meg köveit?

Kisebb és nagyobb mennyiségeket Budapesten, illetve nagyobb mennyiségeket országosan. Kérjen tőlünk ajánlatot és meglátja, mi vásároljuk meg a legmagasabb áron!

Pontosan mi is az a borostyán, borostyánkő?

Ez a típusú kő hosszú évek alatt alakul ki, azaz kövesedik meg. Ezt a megkövesedett, fosszilis gyantát a legtöbb helyen ásványként tartják számon. Szabálytalan formájának köszönhetően a borostyán számos szerves anyag elegye. A legértékesebb borostyánkő darabok sokszor tartalmaznak zárványokat, fosszilis rovarokat és növényi maradványokat.

Tegyen egy próbát nálunk is! Kérjen ajánlatot és higgye el nem bánja meg! Válassza az Alagút antikot, hogy a legmagasabb árat kapja borostyánköveiért!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Borostyánkővel, hagyatékával, antik festményeivel, régi Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

  Joomla! hibakereső konzol

  Munkamenet

  Profilinformációk

  Memóriahasználat

  Adatbázis lekérdezések