BOROSTYÁN BOROSTYÁNKŐ FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Szeretné eladni borostyán köveit? A l jó helyen jár! Mi azonnal, készpénzért megvásároljuk! Hívjon minket bizalommal az ország egész területéről és egy előzetes értékegyeztetés utána megvásároljuk borostyánköveit a LÁNCHÍD GALÉRIÁNÁL. Milyen borostyánt vásárolunk?

 • egyedi készítésű borostyán kövek
 • borostyánból készült nyakláncok
 • borostyán kőből készült ékszereket

Hol vásároljuk meg köveit?

Kisebb és nagyobb mennyiségeket Budapesten, illetve nagyobb mennyiségeket országosan. Kérjen tőlünk ajánlatot és meglátja, mi vásároljuk meg a legmagasabb áron!

Pontosan mi is az a borostyán, borostyánkő?

Ez a típusú kő hosszú évek alatt alakul ki, azaz kövesedik meg. Ezt a megkövesedett, fosszilis gyantát a legtöbb helyen ásványként tartják számon. Szabálytalan formájának köszönhetően a borostyán számos szerves anyag elegye. A legértékesebb borostyánkő darabok sokszor tartalmaznak zárványokat, fosszilis rovarokat és növényi maradványokat.

Tegyen egy próbát nálunk is! Kérjen ajánlatot és higgye el nem bánja meg! Válassza az Alagút antikot, hogy a legmagasabb árat kapja borostyánköveiért!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Borostyánkővel, hagyatékával, antik festményeivel, régi Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

  Joomla! hibakereső konzol

  Munkamenet

  Profilinformációk

  Memóriahasználat

  Adatbázis lekérdezések