Van eladó festménye? FESTMÉNY FELVÁSÁRLÁS KÉSZPÉNZÉRT! Kérjen tőlünk ajánlatot! +36 20 319 0292

FESTMÉNY, FESTMÉNYEK FELVÁSÁRLÁSA

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Ne bízza a véletlenre! Hagyatékból megmaradt antik festményére, festményeire kérjen tőlünk is ajánlatot! Magyar és külföldi festőművészek festményeit keressük és a legmagasabb áron vásároljuk, valamint azonnal készpénzben fizetjük ki.

Több 10 éves tapasztalattal rendelkező, korrekt és megbízható hozzáállású kollégáink állnak rendelkezésére, amennyiben szeretné régi antik festményét eladni.

Fontos számunkra az elégedett ügyfél és a korrekt magatartás, ezért úgy gondoljuk, hogy festményeinek eladásával kapcsolatosan velünk járhat a legjobban!

Mi tudjuk hogyan kezdjen neki komplett hagyatékának eladásához!

Tegyen próbát nálunk is, ha azonnal készpénzért eladná antik műtárgyait! Kérjen ajánlatot és higgye el nem bánja meg!

Válassza az Alagút antik, korrekt és megbízható értékbecslőjét, hogy féltve őrzött, antik műtárgyai, festményei a lehető legjobb helyre kerüljenek!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban alagutantik@gmail.com címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk!

ANTIK FESTMÉNY FELVÁSÁRLÁS
Bővebben +

ANTIK FESTMÉNY FELVÁSÁRLÁS

Felvásárolunk minden antik, hagyatékból megmaradt, régi festményeket! Bízza antik régiségeinek értékbecslését szakértőkre az Alagút Antikra!

RÉGI FESTMÉNYEK FELVÁSÁRLÁSA
Bővebben +

RÉGI FESTMÉNYEK FELVÁSÁRLÁSA

Készpénzzel fizetünk antik, régi, pl. Kádár Béla festményekért! Bízza hagyatékból megmaradt régiségeinek értékbecslését, hozzáértő szakértőkre, az Alagút Antikra!

HAGYATÉKBÓL MEGMARADT FESTMÉNYEK FELVÁSÁRLÁSA
Bővebben +

HAGYATÉKBÓL MEGMARADT FESTMÉNYEK FELVÁSÁRLÁSA

Készpénzért vásárolunk antik, régi festményeket! Bízza hagyatékból megmaradt, híres festők festményei értékbecslését szakértőkre, az Alagút Antikra!

TOP