HAGYATÉK FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Nem tudja hogyan kezdjen neki hagyatékból megmaradt, antik műtárgyak értékesítéséhez? Az Alagút Antik értékbecslő kollégái állnak rendelkezésére! Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antik, régi hagyatékból megmaradt tárgyaitól.

Mi az Alagút Antik készpénzben kifizetjük, komplett házak hagyatékát, amit kollégáink segítségével el is szállítunk. Önnek semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Értékbecslőink a legnagyobb diszkréció mellett átvizsgálják a hagyatékot, majd egy előzetes árajánlatot követően, ahogyan azt már az előzőekben leírtuk, kollégáink elszállítják.

Tehát a hagyatékával kapcsolatos teendőit, adók, illeték előzetes értékbecslés, szakszerű és korrekt árkalkulációt bízza ránk! Hagyaték felvásárlásban segít Önnek az Alagút Antik!

Válassza az Alagút antik, korrekt és megbízható értékbecslőjét, hogy féltve őrzött, antik műtárgyai, festményei a lehető legjobb helyre kerüljenek!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések