HAGYATÉK FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Nem tudja hogyan kezdjen neki hagyatékból megmaradt, antik műtárgyak értékesítéséhez? A LÁNCHÍD GALÉRIA értékbecslő kollégái állnak rendelkezésére! Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antik, régi hagyatékból megmaradt tárgyaitól.

Mi a LÁNCHÍD GALÉRIÁBAN készpénzben kifizetjük, komplett házak hagyatékát, amit kollégáink segítségével el is szállítunk. Önnek semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Értékbecslőink a legnagyobb diszkréció mellett átvizsgálják a hagyatékot, majd egy előzetes árajánlatot követően, ahogyan azt már az előzőekben leírtuk, kollégáink elszállítják.

Tehát a hagyatékával kapcsolatos teendőit, adók, illeték előzetes értékbecslés, szakszerű és korrekt árkalkulációt bízza ránk! Hagyaték felvásárlásban segít Önnek az Alagút Antik!

Válassza a LÁNCHÍD GALÉRIÁT, korrekt és megbízható értékbecslőjét, hogy féltve őrzött, antik műtárgyai, festményei a lehető legjobb helyre kerüljenek!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések