ÓRA-ZSEBÓRA FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Nem tud mit kezdeni hagyatékból megmaradt, régi, antik zseb, kar vagy fali és lábas órákért? Az Alagút Antik értékbecslő kollégái állnak rendelkezésére, ha reneszánsz, barokk, bauhaus, art deco, vagy Biedermeier más antik bútorról lenne szó!

Pontosan milyen antik órákat is vásárolunk azonnal készpénzért?

 • antik, magyarországi reneszánsz óra
 • antik, olaszországi reneszánsz óra
 • Gótikus stílusú, antik óra
 • Barokk stílusú, antik óra
 • Rokokó stílusú, antik óra
 • Angol, antik óra
 • Biedermeier stílusú, antik óra
 • Copf stílusú, antik óra
 • Empire stílusú, antik óra
 • Diretoire, antik óra
 • Neobarokk és Szecessziós

Antik kar, fali vagy zsebóra, illetve lábas óra? Hiányos vagy sérült? Semmi gond, hiszen egy hozzáértő, antik régiségekkel foglalkozó cég, mint mi a legmagasabb áron megvásároljuk Öntől.

Antik órák, mint például fali vagy zseb, lábas és karóra, melyek igazán csodálatos, kézzel készített műtárgyak, amit nagy becsben tartanak a mai napig.

Viszont manapság a hagyatékból megmaradt egyedi órák egy gyűjtő számára fontosak lehetnek. Ennek tükrében, ha szeretné eladni vagy megbecsültetni régi, antik óráját / óráit, akkor a legjobb helyen jár.

Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antik, régi hagyatékból megmaradt régi korokból származó óráktól.

Mi az Alagút Antik készpénzben kifizetjük! Egy korrekt árajánlat utána, azonnal fizetünk, hiszen számunkra fontos az Ön elégedettsége. Semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Válassza az Alagút Antik, korrekt és megbízható értékbecslőjét, hogy féltve őrzött, régi korokból származó lábas órát, zsebórát, akár garnitúráit a lehető legjobb helyre kerüljenek!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

  Joomla! hibakereső konzol

  Munkamenet

  Profilinformációk

  Memóriahasználat

  Adatbázis lekérdezések