ZSOLNAY, HERENDI PORCELÁN FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Nem tud mit kezdeni megmaradt, régi Zsolnay vagy éppen Herendi porcelán készletével? A LÁNCHAD GALÉRIA értékbecslő kollégái állnak rendelkezésére, ha porcelánról van szó!

Pontosan milyen porcelánokat is vásárolunk azonnal készpénzért?

 • Herendi
 • Zsolnay
 • Hollóházi (Szász Endre)

Herendi készlet vagy netán egy Zsolnai? Esetleg hiányos a készlet vagy sérült a porcelán? Semmi gond, hiszen egy hozzáértő, antik régiségekkel foglalkozó cég, mint mi a legmagasabb áron megvásároljuk Öntől.

Herendi porcelán felvásárlás készpénzért

A porcelánból készült antik régi vázák, szobrok, étkészletek legyen az Herendi vagy Zsolnay és a Hollóházi is egy igazán csodálatos, kézzel készített műtárgy, amit nagy becsben tartanak a mai napig. Viszont manapság a hagyatékból megmaradt egyedi darabok egy gyűjtő számára fontosak lehetnek. Ennek tükrében, ha szeretné eladni vagy megbecsültetni régi, antik porcelán műtárgyait, akkor a legjobb helyen jár.

porcelán vétel készpénzért

Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antik, régi hagyatékból megmaradt Herendi / Zsolnay készleteitől / műtárgyaitól. Mi az LÁNCHÍD GALÉRIA készpénzben kifizetjük! Egy korrekt árajánlat utána, azonnal fizetünk, hiszen számunkra fontos az Ön elégedettsége. Semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Válassza az LÁNCHÍD GALÉRIA, korrekt és megbízható értékbecslőjét, hogy féltve őrzött, antik porcelán műtárgyai, Herendi vagy Zsolnay készletei a lehető legjobb helyre kerüljenek!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

régi porcelánok vásárlása

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

porcelán felvásárlás készpénzért a LÁNCHÍD GALÉRIÁBAN

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk!

porcelán vétel Budapesten ingyenes értékbecsléssel

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

  Joomla! hibakereső konzol

  Munkamenet

  Profilinformációk

  Memóriahasználat

  Adatbázis lekérdezések