RÉGISÉG FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Nem tudja hogyan kezdjen neki hagyatékból megmaradt, régiségeinek értékesítéséhez? A LÁNCHÍD GALÉRIA és a Lánchíd Galária értékbecslő kollégái állnak rendelkezésére! Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antikvitásaitól, régiségeitől.

Mi az Alagút Antik és LÁNCHÍD GALÉRIA készpénzben fizet mindenfajta régiségért, legyen az egy régi festmény vagy éppen egy hagyatékból megmaradt antik Zsolnay porcelánkészlet. Önnek semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Értékbecslőink a legnagyobb diszkréció mellett átvizsgálják régiségeit, majd egy előzetes árajánlatot követően, megegyezés esetén készpénzben fizetünk.

Tehát a régiségeivel kapcsolatos teendőit, adók, illeték előzetes értékbecslés, szakszerű és korrekt árkalkulációt bízza ránk! Régiségei felvásárlásban segít Önnek az Alagút Antik és a Lánchíd Galéria csapata!

Válassza az Alagút Antik és a Lánchíd Galéria, korrekt és megbízható értékbecslőit, hogy féltve őrzött, régi műtárgyai, régiségeit,  festményeit a lehető legmagasabb áron értékesítse!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik festményeivel, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk mindenfajta régiséget, antikvitást!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések