SÉTABOT-PÁLCA FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Szeretné eladni világháború korabeli vagy akár régebbi, antik sétabotját? A LÁNCHÍD GALÉRIÁNÁL jó helyen jár! Mi azonnal, készpénzzel fizetünk érte! Hívjon minket bizalommal az ország egész területéről és egy előzetes értékegyeztetés utána megvásárolunk antik sétapálcáját, sétabotját.

Milyen antik sétapálcát, sétabotot vásárolunk?

 • régi antik, katonai sétabotot
 • porcelán berakásos vagy porcelán fogantyús sétapálcát
 • arany, ezüst berakásos, antik sétabotot

Hol vásároljuk meg a huszárruhákat?

Patinásabb vagy az egyszerűbb darabokért Budapesten is házhoz megyünk, de ritkább darabokért országosan is személyesen elmegyünk. Kérjen tőlünk ajánlatot és meglátja, mi vásároljuk meg a legmagasabb áron!

Tegyen egy próbát nálunk is! Kérjen ajánlatot és higgye el nem bánja meg! Válassza az Alagút antikot, hogy a legmagasabb árat kapja antik, hagyatékból megmaradt sétabotjáért, sétapálcájáért!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Sétabotokkal, sétapálcákkal, Huszár ruhákkal, hagyatékával, antik festményeivel, régi Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

  Joomla! hibakereső konzol

  Munkamenet

  Profilinformációk

  Memóriahasználat

  Adatbázis lekérdezések