SZOBOR FELVÁSÁRLÁS

+36-20-319-02-92

AZONNAL KÉSZPÉNZZEL FIZETÜNK!

Szeretné eladni és azonnal készpénzt kapni antik régi szoborért / szobraiért? Jó helyen jár! A LÁNCHÍD GALÉRIA több 10 éve foglalkozik antik régiségekkel, melyek kiterjednek a porcelán, kő vagy akár a fa szobrok területére is.

Széleskörű, antik régiségekkel kapcsolatos ismeretekkel rendelkező kollégáink várják telefonhívását vagy e-mailes ajánlatkérését!

Az ország egész területéről hívhat bátran, ha eladná hagyatékból megmaradt, antik kő vagy porcelán szobrát. Mi az Alagút Antiknál a lehető legmagasabb áron vásároljuk meg Öntől!

Minket minden megoldás érdekel, ha szeretne korrekt áron „megszabadulni” antik, régi hagyatékból megmaradt, kő vagy porcelán, pontosabban Herendi vagy Zsolnay esetleg Hollóházi szobroktól.

Mi az Alagút Antik készpénzben kifizetjük! Egy korrekt árajánlat utána, azonnal fizetünk, hiszen számunkra fontos az Ön elégedettsége. Semmi mást nem kell tenni csak megbízni bennünk!

Válassza a LÁNCHÍD GALÉRIA, korrekt és megbízható értékbecslőjét, hogy féltve őrzött, antik kő, - porcelán, -fa szobrai, műtárgyai, Herendi vagy Zsolnay készletei a lehető legjobb helyre kerüljenek!

Keressen minket a +36 20 319 0292 telefonszámon vagy az Attila és az Alagút utca sarkán az I. kerületben. Antik régiségekkel foglalkozó boltunkban, melynek telefonszáma +36 1 201 56 07, címe I. kerület, Alagút utca 4.

Hagyatékból megmaradt, antik szobrok, régi teljes vagy akár hiányos Zsolnay, és Herendi porcelánokkal kapcsolatban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen kérhet ajánlatot!

Személyes értékbecsléssel kapcsolatban pedig az ország egész területén állunk az Ön rendelkezésére! Keressen minket bizalommal! Korrekt, megbízható és ami a legfontosabb a legmagasabb áron vásárolunk!

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések