Mindenki családjában előfordulhat, hogy olyan régi tárgyak birtokába kerül, amelynek jelentőségéről és értékéről semmit sem tudni laikusként. Lehet az egy ajándékba kapott porcelán, vagy egy évtizedeken keresztül, anyáról lányára szálló étkészlet, az értékét mindig egy hozzáértő értékbecslő tudja meghatározni pontosan. A porcelán régiségeknek általában nagyobb értékük van, mint más, fából készült tárgyaknak, vagy egy nem túl idős festménynek.

A porcelán régiségek szempontjából nem csak az a fontos, hogy hogyan készültek, hanem hogy melyik híres porcelángyártó cég készítette. A Zsolnay cég több száz évvel ezelőtt kezdte, és a mai napig gyártja az egyedülálló minőségű porcelánokat. Ebből következik, hogy bárkinek a hagyatéka között megtalálhatóak ezek a népszerű termékek. A legtöbben nem tudják, hol tájékozódjanak a hagyatékuk értékéről, és az internetről sem szívesen tájékozódnak.

Kiváló ismereteinknek köszönhetően, ami a porcelánok területét illeti, számos hagyaték értékbecslésében és értékesítésében részt vettünk már. A legmagasabb áron vásároljuk fel a porcelán hagyatékot, amelynek megfelelő elhelyezéséről is gondoskodunk annak érdekében, hogy ezeket a egyedi darabokat sok évig megőrizhessük kultúránkban.

forrás: Alagút Antik - hagyatékból megmaradt Zsolnay és Herendi porcelán régiségek szakértő felvásárlója

 

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések