Zsolnay porcelán régiségek felvásárlása

Zsolnay Porcelángyár több száz éve gyártja a minőségi és egyedi termékeit, ami azt jelenti, hogy a piacon a mai napig bukkannak fel rendkívül régi, egyedi és kiváló állapotban lévő tárgyak. Ezeknek a tárgyaknak olyan eszmei és pénzbeli értéke van, amit csak kiváló szakértők tudnak meghatározni.

A manapság egyébként is felkapott régiségek között kiemelkedő a Zsolnay termékek keresete, hiszen egy olyan márkáról van szó, amelynek nem csak híres múltja, de népszerű jelenkora is van. A Zsolnay Porcelánok között akadnak olyan antik darabok, amelynek piaci értéke akár több százezer forintot is érhet. Ilyen terméktípusok lehetnek az antik vázák, antik étkészletek, antik kaspók, és minden olyan porcelán, amely már több, mint 100 éves.

 

Egy ajándékba kapott porcelán nem biztos, hogy mindig elnyeri az ajándékozott tetszését. Ha olyan Zsolnay porcelánok birtokába kerülünk, amelyet szeretnénk olyan helyre továbbítani, ahol értékét megbecsülik, keressenek fel minket, hiszen Nálunk a magas árú értékbecslés mellett a tárgyak eszmei értéke is fontos szerepet játszik. Várjuk megkeresését akár régiség, akár újkori Zsolnay porcelán eladásáról van szó!

forrás: Alagút Antik - a Zsolnay porcelánok szakértő felvásárlója

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések