Herendi porcelánok szakértő felvásárlója

A porcelánok mindig is kedvelt tárgyak voltak a magyar ember számára. Szinte minden szülői házban találunk olyan üvegszekrényt, amelyben van legalább egy porcelán kávéscsésze, egy tányér, vagy akár egy komplett tálaló szett, de nem ritka a váza, vagy más egyedi tárgy sem. Mindez nem véletlen, hiszen büszkén őrizzük méltán híres gyártóink termékeit.

A Herendi porcelán kiemelkedő minőségű és hírnevű porcelán, amelynek a piaci értéke is kiemelkedő. Cégünk rendkívül magas áron vásárolja fel az eladásra kínált porcelánokat, és emellett még garanciát is biztosítunk arra, hogy a kedvelt tárgyak méltó kezekbe kerülnek.

Ha olyan porcelánok birtokába jut, amelyekről nem tudja megítélni, hogy milyen értékkel bír és hol gyártották, keressen fel minket, és kérje értékbecslőnk véleményét! A Herendi porcelánok több száz éves múltra tekintenek vissza, így nem lehetetlen, hogy egy hagyatékban, vagy egy nagyszülők által kapott ajándékban ilyen értékes porcelánokra bukkanjon.  Ha eladásra szánja porcelánjait, hívjon minket, és a legmagasabb felvásárlási árat biztosítjuk az Ön számára!

forrás: Antik, Herendi porcelánok szakértő felvásárlója - Alagút Antik

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések