rokoko-stilusu-antik-butorok-felvasarlasa-keszpenzert

rokokó stílus a barokk stílusból született, népszerűsége Franciaországból indult útjára a 18. században, és egész Európát meghódította. A rokokó stílus leginkább a belsőépítészetre jellemző, de híres festőművészek neveivel is találkozhatunk a rokokó szellemében.

A stílust női stílusnak is hívják, hiszen jellemző rá a nőiesség, könnyedség. A stílust a kerek, domború formák jellemzik, és a barokk absztrakt mintázatok helyett, itt a kagylók, füzérek, és rózsák megjelenése dominál. A mai napig tartó népszerűsége annak is köszönhető, hogy híres királyok és királynék szobáit is díszítették a kor bútordarabjai. A műgyűjtők nagyon kedvelik ezeket az antik bútordarabokat, amelyeknek a mai napig magas értéke van a piacon.

A kínálatot a korábbi generációk által fennmaradt bútordarabok eladása szolgálja ki, és ez az adás-vétel sokszor magánszemélyek között történik. Nem biztos benne, hogy rokokó stílusú bútordarabja van és segítségre van szüksége? Eladásra szánja bútorját, de túl kevés pénzt ajánlanak érte? A cégünk által nyújtott értékbecslés során Ön pontos tájékoztatást kap a bútordarab értékéről, és ha az eladás mellett dönt, a felvásárlás folyamatában is segítünk! Hívjon minket bizalommal!

forrás: a Rokokó stílusú, antik bútorok szakértő felvásárlója - Alagút Antik  

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések