Kádár Béla festményeinek felvásárlása azonnal, készpénzben!

Kádár Béla festményeinek felvásárlása azonnal, készpénzben!

A felvásárolni kívánt festményekről az az általános tapasztalatunk, hogy mindig valamilyen ajándékként, vagy hagyatékból maradt fenn a jelenlegi tulajdonosa számára. Ilyenkor a festmény múltja nem ismert, és körültekintő vizsgálatot igényel az eredetiségének feltárása. Értékbecslőink teljes körű szakértelemmel és évtizedes szaktudással vizsgálják a festmények eredetét, és ez alapján állapítják meg a legmagasabb eladási értéket.

Kádár Béla festményeire jellemző, hogy nagyon népszerű az antik festmények gyűjtőinek körében. Vannak olyan festményei, amelyek elérik a több millió forintos árverési árat is. Ez nem meglepő, hiszen egyedi stílusával már évtizedekkel ezelőtt nagy rajongótábort szerzett magának. A Kádár Béla festmények eladásakor nagyon fontos, hogy olyan szakemberekhez forduljunk, akik valóban értenek a festmények értékbecsléséhez, és ésszerű információkat tudnak adni az eladásra szánt festményről.

Amennyiben úgy véli, hogy birtokában van olyan festménynek, amely Kádár Bélától származhat, és eladásra kínálja, hívja cégünket, hogy megfelelő tájékoztatást adhassunk az értékével és az eladási lehetőségekkel kapcsolatosan. Évtizedes sikereink a garancia arra, hogy megbízhat szolgáltatásainkban! Várjuk megkeresését!

(forrás: Alagút Antik - a szekértő, antik, régi festmény felvásárló )

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések