Festmény értékbecslés kötöttségek nélkül, INGYEN!

Festmény értékbecslés kötöttségek nélkül, INGYEN!

Nem a csak a bútoraink varázsolhatnak jó hangulatot a lakásunkba, hanem az ott lévő tárgyaink is. Ilyenek például a festmények, amelyek évről évre elindítanak valamilyen divathullámot. Hol a nagyon régi, antik festmények vannak porondon, hol pedig a modern, korunkbeli festők darabjai a legkeresettebbek.

Az egyik legnépszerűbb értékbecslési feladatunk közé tartozik az antik tárgyak értékbecslése, és ezen belül a festmények értékelése. Nagyfokú hozzáértést és precizitást igényel ez a munka, amelyhez a művészi attitűd is elengedhetetlen. Nálunk kizárólag olyan emberek végzik ezt a munkát, akik tudják értékelni a művészetet, és naprakész információkkal rendelkeznek a festmények területén. A festmények értékbecslését ingyen, kötöttségek nélkül vehetik igénybe ügyfeleink. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal, ezért ha az értékbecslés után a továbbértékesítés mellett döntenek, mi abban is teljes körű segítséget tudunk nyújtani számukra.

Ha Önnek is vannak olyan festményei, amelynek értékét nem ismeri, vagy szeretne többet megtudni festményéről, hívjon minket  bátran, hiszen a festmény értékbecslési szolgáltatásunk most ingyenes!

forrás: Ingyenes festmény értékbecslés a Lánchíd Galériában

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések