Antik bútor értékbecslés

Antik bútor értékbecslés

Gondoltál már arra valaha, hogy a bútorok milyen létfontosságú szerepet töltenek be az életedben? Bútorokkal van berendezve a házad, a kerted, a kedvenc kávézód, és a fodrászüzlet ahova jársz. Biztosan feltűnt már az is, hogy ezekhez a bútorokhoz emlékek kötnek, érzéseid vannak irántuk. Ezért érezheted azt a felhőtlen nyugalmat és örömöt, amikor leülsz a kedvenc kanapédra olvasni.

Az antik bútorok esetében ez az érzés semmihez sem hasonlítható. A jelenkorhoz a régi idők életérzései csatlakoznak be, és ez az, ami igazán varázslatossá teszi. Ezért van az, hogy az antik bútoroknak még mindig nagy népszerűsége van a piacon. Az antik bútorok gyűjtése nem divat, hanem stílus. 

Akár családi hagyományból, akár kedvtelésből, de a mai napig sokan foglalkoznak az antik bútorok gyűjtésével. Bárhogy is nézzük, az antik bútordaraboknak mindig nagy szerepe lesz a kereskedelmi piacokon. Vannak, akik egy idő után frissítenének, és vannak, akik egyszerűen kiöregednek a gyűjtésből. Nincs aki továbbvigye a „hagyományt”, így rossz döntés lenne örökségként meghagyni. Ilyenkor jól jönnek az olyan szakemberek, akik megbecsüléssel és segítőkészséggel fordulnak a megbízók felé. Ilyen szakemberekkel dolgozunk mi is. Segítünk az értékbecslésben, és ha szükséges, akkor az eladásban is. Az értékbecslést magas fokú precizitással és szakértelemmel végezzük, úgy, hogy mindig a megrendelő érdekeit tartjuk szem előtt. Ha Önnek is ez a legfontosabb, válassza az értékbecslési szolgáltatásunkat, és garantáltan nem csalódik a végeredményben!

 

forrás: az antik bútorok szakértője és értékbecslője - LÁNCHÍD GALÉRIA

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések