Régiség értékbecslés és felvásárlás a Lánchíd Galériában

A régi korok stílusa ma is felveszi a kesztyűt a kereskedelmi piacon a dizájner darabokkal szemben. A régiségek gyűjtőfogalma alá rengeteg bútor, művészeti eszköz és más nagyobb értékkel bíró régiség is beletartozik. Legyen szó festményről vagy porcelánról, annak beszerzéséről vagy eladásáról, mindenképpen győződjünk meg arról, hogy hiteles információkkal rendelkezünk az adott tárgyat illetően.

Ahhoz, hogy elkerüljük a negatív tapasztalatokat, hívjunk hiteles, megbízható értékbecslőt. Nagyon nehéz a mai piacon a saját érdekeinket érvényesíteni, főleg ha a kereskedelemről van szó. Olyan értékbecslési szolgáltatást kell választani, ami független, de ha szükséges, a felvásárlással kapcsolatban is készséggel tudnak segítséget nyújtani.

 

A régiségek felvásárlása során a tulajdonosnak nem csak a kapott készpénz, hanem az általa évtizedekig gyűjtött és szeretett tárgyai megbecsülése is fontos. Ha Önnek is van eladó régisége, amelyet jó kezekbe szeretne továbbadni, és emellett az is fontos, hogy a tárgyai valós értékével megegyező pénzösszeget kapjon, hívjon minket bizalommal! Nagy tapasztalattal, és mindenre kiterjedő tudással rendelkezünk az értékbecslés területén, és a felvásárlásban is a legjobb választás vagyunk.

forrás: régiség értékbecslés és felvásárlás - LÁNCHÍD GALÉRIA

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések