Ingyenes és kötöttségek nélküli régiség értékbecslés!

A régiség fogalma ma már összefűződik az antikvitás fogalommal, pedig ez nem mindig volt így. Mióta a régiség kereskedelem felütötte a fejét a piacon, a régen készült tárgyakból régiség lett, amely a francia antique szóról kapta az elterjedtebb megnevezését.

A régiségek gyűjtése egyfajta művészet. Ismerni kell a tárgyak múltját, fontos tisztában lenni a karbantartási folyamatokkal, és a restaurálási lehetőségekkel is. Lényeges információ, hogy csak azok a tárgyak tekinthetők antik tárgyaknak, amelyek már több, mint 100 évesek, de a komolyabb gyűjtők körében csak a 150 évnél idősebb tárgyak jönnek számításba, ha antik darabokat keresnek a piacon.

De mi a helyzet azokkal, akik magánszemélyként adnának túl a régiségeken?

Ha régiségek eladását tervezzük, mindenképpen fel kell keresni egy értékbecslő szakembert, akinek komoly szaktudása van az eladni kívánt tárgy területén. Ha a számunkra legkedvezőbb ajánlatot szeretnénk megtudni, akkor ezt a lépést kötelező betartani, vagy különben sokat veszíthetünk az eladás során. Nálunk most kötöttségektől mentes, ingyenes értékbecslést kap az a megbízónk, aki szeretne hiteles és pontos információt és értéket megtudni a régiségeiről.

forrás: az antik régiségek szakértő felvásárlója - LÁNCHÍD GALÉRIA

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések