Antik, régi arany és ezüst ékszer értékbecslése

Az régiségnek számító ékszerek sosem mennek ki a divatból. Léphetnek a piacra újabbnál újabb bizsu-márkák, de az eredeti arany és ezüst ékszereknek semmi nem állja útját. Az ékszerek még mindig a legnépszerűbb ajándékok közé tartoznak. Az arany ékszereknek nem csak az örül, aki kapja, hanem annak is presztízs, aki adja.

A régi időkből származó, vagy ajándékba kapott antik ékszerektől mindig nehéz megválni. Nem csak azért, mert érzelmi szálak fűznek a csillogós darabokhoz, hanem azért, mert ilyen esetben a legtöbben azt sem tudják, hova forduljanak. Ön mire gondol, amikor az jut eszébe, hogy továbbértékesíti ékszereit? Azt, hogy elmegy a legközelebbi zálogházba és leadja azokat. Ez egy óriási hiba, hiszen ezek az üzletek abból élnek, hogy minél olcsóbban vásárolják fel az ékszereket.

Mi a legokosabb döntés, ha el szeretné adni antik, régi ezüst vagy arany ékszereit?

Forduljon független, szakértelemmel rendelkező értékbecslőhöz a Lánchíd Galériában, aki pontosan tudja, hogy mi az ékszerek legjobb piaci ára, és aki az Ön érdekeit tartja szem előtt. Legyen szó arany vagy ezüst ékszerekről, mindegyik más fajta szaktudást és hozzáértést igényel. Nálunk, a legképzettebb értékbecslők birtokában vannak annak a szakértelemnek, amivel a legjobb üzletet csinálhatja meg! 

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések