Régi, eozinos porcelánok értékbecslése

Az eozinos porcelánok olyan tárgyak, amik a mai modern környezetben is tökéletesen megállják a helyüket. A folyamatos gyártásnak köszönhetően. ma már olyan darabokra is szert lehet tenni, amely a modern kultúra iránt érdeklődők igényeit is kielégítik. A legnagyobb érték azonban mint minden régiség esetében, a régi porcelánokban van. Minél régebbi a porcelán, és minél kisebb számban került az legyártásra, annál nagyobb értékkel bír.

Az eozinos porcelánok esetében óvatosnak kell lennünk, ha a gyűjtésére szánjuk el magunkat. Ezek azok a tárgyak, amelyeket rendkívül könnyű hamisítani. Leginkább az olcsón hozzáférhető alapanyagoknak és a számítógépes grafikai tervezésnek köszönhetően születnek meg az igazihoz nagyon hasonlító darabok.

Ha egy olyan porcelán megvásárlásán gondolkozunk, amelynek eredete kétes, mindenképpen kérjük szakember, értékbecslő segítségét. Egy jól képzett értékbecslő olyan információkkal tudja ellátni a leendő tulajdonost, aki biztos nem nyúl mellé a vásárlás során. Ugyan ez vonatkozik arra, ha eladni kívánjuk az egyedi, régi porcelánunkat. Egy hiteles értékbecslés során pontosan megtudhatja az eladó, hogy mennyit is ér az eladni kívánt porcelánja. Ha Ön sem akar elesni egy nagyobb összegtől, hívjon minket bizalommal!

 

forrás: eozinos porcelánok értékbecslője és felvásárlója – LÁNCHÍD GALÉRIA

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések