Antik olaj festmény felvásárlás a Lánchíd Galériában

Mikor nézett körül utoljára padlásán, vagy a hagyatékai között? Ismeri elhanyagolt festményei jelenlegi értékét? Ha nem, keressen fel minket, és mi megmondjuk!

A legtöbben csak akkor szembesülünk műtárgyaink értékével, amikor már értékesíteni szeretnénk őket. Addig fogalmunk sincs arról, hogy milyen kincseket is rejt a padlás, vagy mekkora értékeket őrzünk hosszú évtizedeken át.

Az antik festmények esetében sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel, akiknek nehéz az elválás 1-1 régi, antik festménytől. Lehet ennek az oka egy örökség, egy kedvelt művész felmenő hagyatéka, vagy egy egyszerű tárgyi kötődés. Ilyenkor elmondjuk ügyfeleinknek, és biztosítjuk őket arról, hogy kedvelt festményei a lehető legjobb helyre kerülnek hozzánk, hiszen partnereink igazi kincsként bánnak ezekkel a festményekkel.

 

Ön is szeretné egy csodálatos szálloda falán látni antik képét? Vagy kiállítási darabnak szánná? Keressen fel minket bizalommal, hiszen magas értékbecsléssel és azonnali készpénz fizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

forrás: antik, régi, olajfestmény felvásárlás készpénzért - Lánchíd Galéra

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések