Régiségek, antik bútor, olajfestmények, porcelánok online értékbecslése

A régiségek, antikvitások fogalmával már régóta megismerkedhetett a hagyatékkal foglalkozó piac. Számos városban, mint például Budapest vagy Győr, illetve Nyíregyháza vagy Zalaegerszeg már online is könnyedén felbecsültethetjük hagyatékból megmaradt régi porcelánjainkat vagy éppen olajfestményeinket.

A régiségek, antikvitások gyűjtése komoly szakmai tudást igényel, hiszen egy régi festmény értékbecsléséhez akár több ezer festményt is látni kellett. Ismerni kell egy festmény vagy az adott régiség múltját. Tudnunk kell az életkorát és a készítő nevét, ami egy antik olajfestmény esetén a jobb alsó sarokban található.

További információ, hogy csak azok a régiségek tekinthetők antik műtárgynak, amelyek már több, mint 100 évesek, illetve 150 évnél idősebbek a régiségpiacon.

Hogyan és milyen módon tudunk valamilyen antikvitást, régiséget felbecsülni?

Első és legfontosabb, hogy találnunk kell egy megbízható, online régiségkereskedőt, akinek küldhetünk a hagyatékról képeket. Az elküldött képekre válaszolva a Lánchíd Galéria értékbecslője jelentkezni fog. Ezek után dönthető el, hogy szükséges-e személyes konzultáció a régiségekkel kapcsolatban.

forrás: Lánchíd Galéria – ingyenes, online régiség értékbecslés

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések