Egy modern és pörgős világban élünk, ahol már teljesen mást tartunk értékesnek, mint anno. Nagyapáink vagy éppen az Ő szülik, még nagy becsben tartották értéktárgyaikat legyen az arany vagy ezüst ékszer, illetve egy ritka bútordarab. Viszont ezek már számunkra lehet, hogy nem jelentenek semmit.

Az idő halad előre és érdemes vele tartani a lépést. Az életünk is folyamatosan változik, így a régi bútorok, antik ezüst és arany ékszerek, már nem illenek bele egy jelenkori családi otthon képébe. Ilyenkor elkezdünk utána járni, értékbecslőt hívni, hogy felbecsülje a családban maradt régiségeket, antik tárgyakat. Majd azokat fel is vásárolja. Ennek köszönhetően tökéletes helyre kerülnek a hagyatékból megmaradt régi porcelánok, szekrények és minden olyan régiség, ami már nincsen szükségünk.

Szabaduljunk meg ezektől gyorsan és keressük fel a Lánchíd Galéria értékbecslőjét! A hagyaték, régiség keszpenz-fizetes.hu oldal szakértői hozzáértéssel átvizsgálják a hagyatékot, régiséget és már meg is történhet az előzetes értékbecslés. A régiségek felvásárlása kézpénzben történik.

Keresse a Lánchíd Galéria korrekt és hozzáértő régiség felvásárlóit a +36-20-319-02-92

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések