Íme egy remek lehetőséget, hogy felbecsültesse hagyatékból megmaradt régiségeiteit. Két-három kattintás vagy egyetlen telefonhívás és máris megtudhatja mennyit érnek antik tárgyai. A készpénzes régiség felvásárlás részleteiről az oldalon, illetve telefonon érdeklődhet. Nem érdemes sokáig tartogatni a már nem használt antik tárgyakat és csak nézni, ahogy egy sarokban vagy a padláson lassan belepi a por.

Váltsa pénzre a megörökölt vagy ajándékba kapott régi holmikat, legyen az antik arany ékszer vagy éppen egy régi olajfestmény. Szinte minden ilyen tárgyat, értéket készpénzért felvásárolunk.

A régiség felvásárlás óriási lehetőséget nyújt és számos család számára jelent nagy előnyt. Legyen szó egy megörökölt festményről, egy antik bútorról, esetleg egy porcelánkészletről.

Itt a lehetőség, hogy felbecsültesse antik régiségeit. Ha minket inkább a jelen kor vívmányi érdekelnek, akkor a régiség felvásárlás által nyert pénzt fektessük be bátran a mai világcégek modern gyártmányaiba vagy esetleg ingatlanba.

Keresse a Lánchíd Galéria korrekt és hozzáértő régiség felvásárlóit a +36-20-319-02-92

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések