Hagyatékból megmaradt festmény felvásárlás

Hagyatékból megmaradt festmény adna el, de nem talál megbízható felvásárlót? Nem kell tovább keresnie, hiszen kimagasló értékbecsléssel, és azonnali készpénzfizetéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére!

 

Mindenkivel megtörténhet, hogy olyan festmények birtokába kerül, amely nem tükrözi a stílusát, nem tudja elhelyezni, vagy egyszerűen csak nem szeretné megtartani. Az örökölt, hagyatékból megmaradt festmények esetében számtalanszor derül ki, hogy az alkotás a tulajdonosa számára ismeretlen, a műgyűjtők által viszont ismert, kedvelt festőtől származik. Mint a legtöbb esetben, ilyenkor is magas összegű, azonnali készpénzkifizetést ajánlunk ügyfeleink számára. Számunkra nagyon fontosak a festményekbe vetett eszmei értékek, azért minden alkotást az annak megfelelő gondossággal kezelünk. Kiemelkedő partnereink révén tőlünk kizárólag megbízható helyre kerülnek a festmények!

A legtöbben nem is gondolják, hogy ezek a hagyatékok valódi kincseket is rejthetnek, amely akár több tíz-, vagy akár százezer forintot is érhetnek! Ha az Ön hagyatékában is vannak olyan festmények, amelyet szívesen értékesítene, keressen fel minket bizalommal!    

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések