Szeretné megismerni hagyatéka értékét?

Sokszor találkozunk olyan megkeresésekkel, amikor az ügyfélnek nem csak egy egyszerű értékbecslésre van szüksége. Az idősebb nemzedékre jellemző a halmozás, és sokszor tetemes mennyiségű régi értékes és értéktelen tárgyat hagynak hozzátartozóikra. Laikusként nem tudja eldönteni az ember, hogy melyek azok a tárgyak, amelyeket kidobva nagy veszteség érheti a családot, és a természetesen a kultúrát is.

 

Ha olyan helyzetbe került, hogy hagyatéka közül nem tudja eldönteni, melyek a valódi értékkel bíró tárgyak, hívjon minket, hiszen szakembereink segítenek Önnek a kiválasztásban, és igény szerint az értékbecslést is elvégzik.

Nem érdemes a hagyatékból megmaradt tárgyakat ide-oda pakolgatni, hiszen a folyamatos pakolás során visszafordíthatatlan károk keletkezhetnek bennük, ami által az értékükből hatalmasat veszítenek. Ha úgy érzi, nincs szüksége a hagyatékból megmaradt tárgyaira, vagy csak szívesen túladna rajtuk, hívjon minket. Ha az Ön számára is fontos, hogy régi tárgyai jó kezekbe kerüljenek, mi vagyunk a tökéletes választás!

forrás: Alagút Antik - hagyaték és régiség felvásárlása készpénzért, a legmagasabb áron

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések