Régi festmény felvásárlás készpénzért

Felkutatta már valaha korábban elhanyagolt értékeit? A festményekkel kapcsolatban az a tapasztalatunk, hogy az emberek nem fordítanak kellő figyelmet rájuk. Ennek az lehet az oka, hogy sokan azt gondolják, hogy a sok-sok éve padláson porosodó, vagy a nagymama régi házában talált képek nem érnek semmit. Általában, az eszmei értéke az, ami miatt mégsem dobták ki őket. Itt az idő, hogy elővegyék ezeket a régi festményeket és megtudják, hogy milyen értékeket hagytak eddig „porosodni”.

Belegondolt már, hogy mi történne, ha egy híres és keresett festő képére bukkanna? A régiség felvásárlók megszállottan gyűjtik az egyedi darabokat, és szinte versenyeznek egymással 1-1 előkerült darabért. Ha hozzánk fordul, garantáltan magas minőségű értékbecslést biztosítunk az Ön számára, és nem kell tartania attól, hogy olyasmire beszéljük rá, amit nem szeretne. Amit viszont nyújthatunk, az a megbecsülés és a régi festmények általi szeretetünk. Emiatt, ha hozzánk kerül a festménye, azt biztosan jó kezekben tudhatja.

A régi festmények gondos megőrzése rendkívül fontos, hiszen kultúránkat is őrizzük az egyedi darabokban. Ezért fontos, hogy a korábban elhanyagolt darabokat, a megtalálás után szakértők kezébe adjuk, nehogy visszafordíthatatlan kár érje az értékes darabot.

forrás: antik, hagyatékból megmaradt festmény felvásárlása - Alagút Antik

 

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések