FESTMÉNYEK ÉS PORCELÁNOK,
ANTIK BÚTOROK ÉS RÉGISÉGEK FELVÁSÁRLÁSA

 

06-20-319-02-92

 

I. Kerület, Alagút utca 4.

GYORS AJÁNLATKÉRÉS! KLIKK IDE!

MI VÁSÁROLUNK A LEGMAGASABB ÁRON!

 

lanchidgaleria@gmail.com

Eredeti vagy hamisítvány?

Egy festménnyel kapcsolatban szinte mindig felvetődhet a kérdés: eredeti, vagy csak annak látszik? A válasz nem egyszerű, és bár összegyűjtöttünk néhány érdekes információt, végeredményben az a legjobb, ha szakember segítségét vesszük igénybe az alkotás eredetiségének a megállapításához.

Mitől értékes egy magyar porcelán?

A hazai műkincspiac legkedveltebb darabjai az értékes porcelánok. A magyar kerámiacsodák iránt évszázadok óta hatalmas a kereslet Japántól Mexikóig, az Amerikai Egyesült Államoktól Németországig. A Herendi, a Hollóházi és a Zsolnay porcelángyárak termékei számos díjat zsebeltek be szerte a világban.

Hagyaték felvásárlás Pest megyében

Budapest közelsége miatt a hagyaték felvásárlás Pest megye helységeiben nagyon jövedelmező lehet. A fővárosi régiségkedvelők kezdik kinőni Budapestet, ezért az újabb ritka kincsek miatt új vadászterületek után néznek. Pest megye tökéletes helyszín számukra.

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

 

Tisztelt leendő ügyfelünk!

Amennyiben értékesíteni szeretné antik tárgyait, vagy értékbecslést kérne, kérjük, hogy az azokról készített fotókat a gyorsabb feldolgozás érdekében közvetlenül az e-mail címünkre küldje el.

E-mail címünk: 

lanchidgaleria@gmail.com

Vagy hívja műtárgybecsüs kollégánkat telefonszámunkon:

06-20-319-02-92

Köszönjük!

 Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB