FESTMÉNYEK ÉS PORCELÁNOK,
ANTIK BÚTOROK ÉS RÉGISÉGEK FELVÁSÁRLÁSA

 

06-20-319-02-92

 

I. Kerület, Alagút utca 4.

GYORS AJÁNLATKÉRÉS! KLIKK IDE!

MI VÁSÁROLUNK A LEGMAGASABB ÁRON!

 

lanchidgaleria@gmail.com

Mitől értékes egy magyar porcelán?

A hazai műkincspiac legkedveltebb darabjai az értékes porcelánok. A magyar kerámiacsodák iránt évszázadok óta hatalmas a kereslet Japántól Mexikóig, az Amerikai Egyesült Államoktól Németországig. A Herendi, a Hollóházi és a Zsolnay porcelángyárak termékei számos díjat zsebeltek be szerte a világban.

Öreg bútorok vétele és eladása

Az antik bútor, vagy öreg bútor elnevezés egy gyűjtőfogalom. Azokra a mindennapos berendezési tárgyakra használjuk, amelyeket a múlt századokban készítettek. Antik bútor lehet a nagyszülőktől örökölt régi asztal, esetleg a távoli nagynénitől ránk maradt ruhásszekrény. Az eladni kívánt öreg bútorok ára függ annak állapotától, származási helyétől, készítőjétől, korától, stílusától, rendeltetési funkciójától. Összefoglaltuk, hogy miért érdemes az öreg bútorok vétele vagy eladása mellett döntenie a bútortulajdonosoknak.

Hol lehet ezüstöt eladni Magyarországon?

„Hol lehet ezüstöt eladni?” – teszi fel a kérdést főleg az ezüst ékszerét eladni kívánó ember. A válasz pofonegyszerű! A Lánchíd Galériában! Cégünk kiterjedt és egyedülálló üzleti profiljába az ezüstfelvásárlás is beletartozik.

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

 

Tisztelt leendő ügyfelünk!

Amennyiben értékesíteni szeretné antik tárgyait, vagy értékbecslést kérne, kérjük, hogy az azokról készített fotókat a gyorsabb feldolgozás érdekében közvetlenül az e-mail címünkre küldje el.

E-mail címünk: 

lanchidgaleria@gmail.com

Vagy hívja műtárgybecsüs kollégánkat telefonszámunkon:

06-20-319-02-92

Köszönjük!

 Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB