FESTMÉNYEK ÉS PORCELÁNOK,
ANTIK BÚTOROK ÉS RÉGISÉGEK FELVÁSÁRLÁSA

 

06-20-319-02-92

 

I. Kerület, Alagút utca 4.

GYORS AJÁNLATKÉRÉS! KLIKK IDE!

MI VÁSÁROLUNK A LEGMAGASABB ÁRON!

 

lanchidgaleria@gmail.com

Ingyenes online régiség értékbecslés

A régiségek eladása előtt mindig érdemes értékbecslést végeztetni. A szakértők pontosan meghatározhatják a porcelán, a festmény, a bútor és a régiség felvásárlás során értékesíteni kívánt tárgyak árát. A folyamat hagyományos menete, hogy az ember értékbecslőt keres, aki rövid időn belül felkeresi otthonában az eladót. Az értékbecslésért akár nagyobb összegeket is elkérhetnek egyes régiségkereskedők, vagy szakértők, ezért körültekintően kell választani szakembert.

Hagyaték eladás egyszerűen, készpénzért

Sajnos egy családi tragédia után a hozzátartozóknak nemcsak a gyásszal, de a szívszorító örökség tárgyaival is meg kell küzdeniük. Amikor az elveszített személy bútorait, ruháit, értéktárgyait dobozoljuk, előfordulhat, hogy az érzelmi megpróbáltatás miatt képtelenek vagyunk megválni tőlük. Ilyenkor a ránk maradt hagyaték eladása segíthet a családunknak feldolgozni az eseményeket.

Ismerje meg régi műveinek valódi értékét a könyv felvásárlás során

A könyvek mindig értékesek. Olvasás közben tanulhatunk, szórakozhatunk és elbújhatunk a világ elől. A könyvekre folyamatosan óriási a kereslet az egész világon, talán több száz év is kevés lenne arra, hogy mindet elolvassuk. A könyvpiac nem alakult át jelentősen a digitális korszakban sem, a kézben fogható és lapozható műveket továbbra is vásárolják hiába jelentek meg a modern e-bookok.

A könyvek eszmei értéken túl anyagilag is sokat érnek. Az ajándékozással, vásárlással vagy öröklés útján birtokunkba jutott ritka példányok rengeteget érhetnek.

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

 

Tisztelt leendő ügyfelünk!

Amennyiben értékesíteni szeretné antik tárgyait, vagy értékbecslést kérne, kérjük, hogy az azokról készített fotókat a gyorsabb feldolgozás érdekében közvetlenül az e-mail címünkre küldje el.

E-mail címünk: 

lanchidgaleria@gmail.com

Vagy hívja műtárgybecsüs kollégánkat telefonszámunkon:

06-20-319-02-92

Köszönjük!

 Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB