FESTMÉNYEK ÉS PORCELÁNOK,
ANTIK BÚTOROK ÉS RÉGISÉGEK FELVÁSÁRLÁSA

 

06-20-319-02-92

 

I. Kerület, Alagút utca 4.

GYORS AJÁNLATKÉRÉS! KLIKK IDE!

MI VÁSÁROLUNK A LEGMAGASABB ÁRON!

 

lanchidgaleria@gmail.com

Eredeti vagy hamisítvány?

Egy festménnyel kapcsolatban szinte mindig felvetődhet a kérdés: eredeti, vagy csak annak látszik? A válasz nem egyszerű, és bár összegyűjtöttünk néhány érdekes információt, végeredményben az a legjobb, ha szakember segítségét vesszük igénybe az alkotás eredetiségének a megállapításához.

Hozzáértő régiségkereskedő

A nagyszülők által ránk hagyott régi bútordarabok, antik festmények vagy porcelánok esetleges értékesítése miatt érdemes régiségkereskedőhöz fordulni. A fárasztó vevő hajkurászás, bizonytalan érdeklődők és csalódások helyett a régiségbolt mestereivel könnyen lehet üzletelni. Ezáltal a bútortulajdonos családja duplán jól jár hiszen, nem kerül szemétbe a nagymama kedvenc szekrénye vagy a nagypapa imádott karosszéke, ráadásul még szép összeggel is gazdagodhatnak az eladók. Mindenképpen forduljunk régiségkereskedőhöz, ha eladásra szánt antik tárgyunk van. Ne hagyjuk azokat az enyészetté válni a nyirkos padláson, a dohos pincében vagy a sötét sufniban.

Műtárgy értékbecslés szakemberektől

A műtárgy értékbecslés folyamata a legfontosabb a régiség eladást megelőzően. Szakszerű értékbecslés nélkül lehetséges, hogy antikvitásunkért nem megfelelő árat kérünk el az üzletkötés során. A tárgyak állapotfelmérése gyakorlatilag kötelezővé vált az eladások előtt. A műtárgy értékbecslést szakemberekre kell bízni. A szakember kiválasztását körültekintően kell megtenni. Olyan személyt válasszuk, aki tapasztalt a régiségkereskedelemben. Az értékbecslés után a legcélszerűbb a műtárgyat a szakembernek eladni, hiszen így sok macerás dologtól megkímélheti magát a tulajdonos. Ráadásul így biztos, hogy szakértői kezekben lesz antik műtárgyunk.

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

 

Tisztelt leendő ügyfelünk!

Amennyiben értékesíteni szeretné antik tárgyait, vagy értékbecslést kérne, kérjük, hogy az azokról készített fotókat a gyorsabb feldolgozás érdekében közvetlenül az e-mail címünkre küldje el.

E-mail címünk: 

lanchidgaleria@gmail.com

Vagy hívja műtárgybecsüs kollégánkat telefonszámunkon:

06-20-319-02-92

Köszönjük!

 Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB