FESTMÉNYEK ÉS PORCELÁNOK,
ANTIK BÚTOROK ÉS RÉGISÉGEK FELVÁSÁRLÁSA

 

06-20-319-02-92

 

I. Kerület, Alagút utca 4.

GYORS AJÁNLATKÉRÉS! KLIKK IDE!

MI VÁSÁROLUNK A LEGMAGASABB ÁRON!

 

lanchidgaleria@gmail.com

Zsolnay étkészletek felvásárlása készpénzért

Magyarország legszebb kézműves termékei hosszú évtizedek óta a világhírű pécsi porcelánmanufaktúrában készülnek. A porcelán felvásárlás során a baranyai dísztárgyakért szép összegeket fizetnek. A porcelángyár díjnyertes készletei közül a legértékesebb darabok a Zsolnay étkészletek.

Pénz szerzés gyorsan

Sokan teszik fel a kérdést a gazdasági válság idején: hogyan szerezzek pénzt? A koronavírus-járvány miatt rengetegen veszítették el munkahelyüket, családok küzdenek a megélhetésért. Mindenki próbálkozik, hogy egy kis extra jusson a családi kasszába. A megoldás szinte ott van az orrunk előtt, csak az emberek nem veszik észre. A statisztikák az mutatják, hogy a családok sok lomot őriznek a pincében, a padláson, a garázsban, vagy az erkélyen. Sokan nem is sejtik, hogy a kacatok között értékes kincsek is rejtőzhetnek!

Antik bútor eladás biztonságosan

A régi bútorokra hatalmas a kereslet az egész világon. Az antik asztalokért, antik szekrényekért, antik székekért a régiségek kedvelői óriási összegeket fizetnek. Az antik bútor eladás során a tulajdonos jelentős plusz bevételre tehet szert. Az antik bútor eladása előtt ajánlott szakértőkhöz fordulni. A galériák munkatársai segítenek: felbecsülik az antik bútor értékét, sőt ez után akár üzletet is köthetünk velük, így felgyorsítva a pénzszerzést.

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

 

Tisztelt leendő ügyfelünk!

Amennyiben értékesíteni szeretné antik tárgyait, vagy értékbecslést kérne, kérjük, hogy az azokról készített fotókat a gyorsabb feldolgozás érdekében közvetlenül az e-mail címünkre küldje el.

E-mail címünk: 

lanchidgaleria@gmail.com

Vagy hívja műtárgybecsüs kollégánkat telefonszámunkon:

06-20-319-02-92

Köszönjük!

 Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB