Régiségek, antik bútor, olajfestmények, porcelánok online értékbecslése

A régiségek, antikvitások fogalmával már régóta megismerkedhetett a hagyatékkal foglalkozó piac. Számos városban, mint például Budapest vagy Győr, illetve Nyíregyháza vagy Zalaegerszeg már online is könnyedén felbecsültethetjük hagyatékból megmaradt régi porcelánjainkat vagy éppen olajfestményeinket.

A régiségek, antikvitások gyűjtése komoly szakmai tudást igényel, hiszen egy régi festmény értékbecsléséhez akár több ezer festményt is látni kellett. Ismerni kell egy festmény vagy az adott régiség múltját. Tudnunk kell az életkorát és a készítő nevét, ami egy antik olajfestmény esetén a jobb alsó sarokban található.

Antik olaj festmény felvásárlás a Lánchíd Galériában

Mikor nézett körül utoljára padlásán, vagy a hagyatékai között? Ismeri elhanyagolt festményei jelenlegi értékét? Ha nem, keressen fel minket, és mi megmondjuk!

A legtöbben csak akkor szembesülünk műtárgyaink értékével, amikor már értékesíteni szeretnénk őket. Addig fogalmunk sincs arról, hogy milyen kincseket is rejt a padlás, vagy mekkora értékeket őrzünk hosszú évtizedeken át.

Régi, eozinos porcelánok értékbecslése

Az eozinos porcelánok olyan tárgyak, amik a mai modern környezetben is tökéletesen megállják a helyüket. A folyamatos gyártásnak köszönhetően. ma már olyan darabokra is szert lehet tenni, amely a modern kultúra iránt érdeklődők igényeit is kielégítik. A legnagyobb érték azonban mint minden régiség esetében, a régi porcelánokban van. Minél régebbi a porcelán, és minél kisebb számban került az legyártásra, annál nagyobb értékkel bír.

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB