A háztartások fejlődés egyre nagyobb méreteket ölt, aminek hatásait érezhetjük a dísztárgyaink értékén is. A régi, antik tárgyak, már nem illenek bele a jelen kor divatjába, így azoktól a legtöbben gyorsan és hatékonyan megszabadulnak. Nagyszüleink vagy éppen dédszüleink számára, még hatalmas értéket képviselt egy Herendi porcelán szett vagy egy reneszánsz kori, intarziás asztal. A legtöbb esetben azonban egy antik barokk kori, intarziás berakású szekrény is. Az antik régiségek, illetve a hagyaték felvásárlása segít abban, hogy véletlenül sem herdáljuk el az, ami pénzt ér. Mindenképpen megér egy telefonhívást, hogy megtudjuk a régóta őrizgetett antik, hagyatékból megmaradt értékekért pontosan mennyit kérhetünk.

Miért szalasztanánk el a lehetőséget?

A Lánchíd Galéria értékbecslő szakemberi egy hívást követően, már el is végzik az előzetes és diszkrét felmérést.

Szeretnétek szépen lassan végignézni, ahogy mindened tönkre megy? Nem? Keresse a Lánchíd Galériát, akik biztosan segítenek régiség értékbecslési és eladási ügyekben.

Gondoskodjunk csak végig! Ami nekünk már nem érték, az attól még másnak talán az lehet. A régiségekért, hagyatékból megmaradt holmikért kapott készpénzt pedig fektessük be abba, amit igazán fontosnak tartunk.

Íme egy remek lehetőséget, hogy felbecsültesse hagyatékból megmaradt régiségeiteit. Két-három kattintás vagy egyetlen telefonhívás és máris megtudhatja mennyit érnek antik tárgyai. A készpénzes régiség felvásárlás részleteiről az oldalon, illetve telefonon érdeklődhet. Nem érdemes sokáig tartogatni a már nem használt antik tárgyakat és csak nézni, ahogy egy sarokban vagy a padláson lassan belepi a por.

Váltsa pénzre a megörökölt vagy ajándékba kapott régi holmikat, legyen az antik arany ékszer vagy éppen egy régi olajfestmény. Szinte minden ilyen tárgyat, értéket készpénzért felvásárolunk.

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB