Hagyaték, antik régiségek felvásárlása készpénzért

Ha meg tudunk egyezni, akkor az antik régiségek felvásárlása azonnal megtörténik és készpénzzel fizetünk. A lehető legnagyobb árat ajánljuk, ezért is érdemes a Lánchíd Galériát választani. A régiségek felvásárlása egyre nagyobb teret hódít, főként, ami óta az új generáció, már kevésbé veszi hasznát a régi elemeknek, hiszen mindenki az elektronikai vívmányok „halmozója”. Persze semmi esetre sem legyünk meggondolatlanok, így kérhetünk több helyről is ajánlatot a hagyatékra. Ahelyett, hogy összedarabolnánk az öreg szekrényeket, amik minden bizonnyal jól égnének a kályhában, de az antik régiségek felvásárlása során kiderülhet, hogy jelentős készpénzt fizetnénk érte. Irány a keszpenz-fizetes.hu, azaz a Lánchíd Galéria csapata, ahol további részleteket tudhatunk meg. Ne feledjük az antik, hagyatékból megmaradt régiségek felvásárlása számos lehetőséggel kecsegtet. Keresd a Lánchíd Galéria profi értékbecslőit bizalommal

A háztartások fejlődés egyre nagyobb méreteket ölt, aminek hatásait érezhetjük a dísztárgyaink értékén is. A régi, antik tárgyak, már nem illenek bele a jelen kor divatjába, így azoktól a legtöbben gyorsan és hatékonyan megszabadulnak. Nagyszüleink vagy éppen dédszüleink számára, még hatalmas értéket képviselt egy Herendi porcelán szett vagy egy reneszánsz kori, intarziás asztal. A legtöbb esetben azonban egy antik barokk kori, intarziás berakású szekrény is. Az antik régiségek, illetve a hagyaték felvásárlása segít abban, hogy véletlenül sem herdáljuk el az, ami pénzt ér. Mindenképpen megér egy telefonhívást, hogy megtudjuk a régóta őrizgetett antik, hagyatékból megmaradt értékekért pontosan mennyit kérhetünk.

Miért szalasztanánk el a lehetőséget?

A Lánchíd Galéria értékbecslő szakemberi egy hívást követően, már el is végzik az előzetes és diszkrét felmérést.

Szeretnétek szépen lassan végignézni, ahogy mindened tönkre megy? Nem? Keresse a Lánchíd Galériát, akik biztosan segítenek régiség értékbecslési és eladási ügyekben.

Gondoskodjunk csak végig! Ami nekünk már nem érték, az attól még másnak talán az lehet. A régiségekért, hagyatékból megmaradt holmikért kapott készpénzt pedig fektessük be abba, amit igazán fontosnak tartunk.

Ingyenes értékbecslés és ajánlatkérés!

GYORS AJÁNLATKÉRÉSÉRT! HÍVJON TELEFONON!

+36 20 319 0292

Mi vásárolunk a legmagasabb árakon! Kérjük töltse ki az űrlapot! Még aznap válaszolunk!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 100 MB

    Joomla! hibakereső konzol

    Munkamenet

    Profilinformációk

    Memóriahasználat

    Adatbázis lekérdezések